Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Vi nærmer oss prøveproduksjon!

20.12.2021

Jose Leon og Henriette Lorentsen prøvesmaker caviarNå som vi nærmer oss prøveproduksjon trenger vi kunnskap og ferdigheter for å få et sluttprodukt med høyest mulig kvalitet. I uke 42 reiste 3 av våre ansatte til Tyskland for å gjennomføre et fullspekket profesjonaliseringsprogram for praktisk produksjon av størfisk caviar hos en av våre samarbeidspartnere, Peter Gross. 

Peter er daglig leder og eier av fiskefarmen Fischtucht Rhönforelle i Tyskland som leverte befruktet rogn til oss i 2016 og 2017. Han har et team bestående av blant annet av en caviarekspert fra Russland og en professor i stør-reproduksjon fra Tsjekkia. Teamet hans gav oss god opplæring i både produksjon av caviar, inkludert uttak og foredling, samt hele prosessen med å produsere befruktet rogn for reproduksjon.

Russisk caviarPrøvesmaking av russisk caviarPakking av caviarCaviar fra sibirstørJose tester krefter med en belugastør (Huso Huso). Belugaen kan bli opptil to tonn.