Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Stør-selskapet Polarfisk jakter nye investorer til luksuscaviar

03.12. 2020

 

Meløy-selskapet ønsker å utvide kapitalen med inntil 49 millioner kroner. Håper å produsere 500 kilo russisk caviar neste år.

PRESSEOMTALE: Intrafish / Dagens Næringsliv: 2. desember 2020 Av Marthe Njåstad

Polarfisk gjengir et utdrag av artikkelen – se link nedenfor for full artikkel.

Selskapet gjennomfører nå en rettet emisjon til eksisterende aksjonærer som er åpen frem til 07. desember.

Styret har vedtatt fullmakt til å utvide med inntil syv millioner aksjer.

Kursen er fastsatt til syv kroner per aksjer. Noe som verdsetter Polarfisk til 132,78 millioner kroner før emisjonen.

Selskapet ønsker å utvide kapitalen i første omgang med inntil 49 millioner kroner gjennom aksjekapitalinnskudd, offentlig finansiering og eventuelle grønne obligasjoner.

Noen sitater fra Anker Bergli fra artikkelen:

– Jeg har aldri vært mer optimistisk. Det er et fabelaktig prosjekt å jobbe med. Vi har tro på at det blir en stor, god og lønnsom bedrift.

– Vi må gå trinnvis frem. Vi er kommet inn i en kommersialiseringsfase. Den er viktig å videreutvikle nå. Videre skal vi inn i en eskaleringsfase neste år og utover. Jeg håper og tror at vi kan være i gang med produksjonen av caviar i andre kvartal 2021.

– Jeg har ønsket en ny og innovativ styreleder lenge, en som kunne være god nok til å håndtere videre utvikling av selskapet og slik at jeg kunne få avløsning selv. Det blir mye arbeid for meg. Det er veldig bra for selskapet å få nytt blod inn der.

Les artikkelen i sin helhet på Intrafish.

Vi gjør oppmerksom på at det feilaktig i artikkelen fremgår at “Styret har også gitt fullmakt til å ta opp konvertibelt lån på inntil 100 millioner kroner.” Se prospekt for detaljer om styrets fullmakt.