Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Vil produsere russisk caviar

28.12.2018

Hentet 19 millioner kroner til oppdrett av stør. Nå sitter gründer Anker Bergli med 58 prosent av aksjene i et selskap som i emisjonen var priset til 69 millioner kroner.

 

Publisert av iLaks.no 28.12.2018

– Selskapets største verdi er konsesjonene og den kompetansen vi sitter på, sier Bergli til Avisa Nordland.

Berglis oppdrettselskap, Polarfisk, holder i dag til i Bjærangen i Søndre Meløy. Produksjonen skjer i et lukket, landbasert anlegg. Nå vil han vokse.

– Vi trenger nye lokaler til produksjon og foredling av kaviar. Da kan vi bruke dagens lokasjon til klekkeri og settefiskproduksjon, sier Bergli.

– Vi har nærmere 60.000 stør av typene Sterlett og Russisk Stør gående i anlegget i Bjærangen. Det er en verdifull biomasse som vi skal bygge videre på, sier han til Avisa Nordland.

Publisert av iLaks 28.12.2018. Les artikkelen her.