Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Bærekraft

Polarfisk jobber i tråd med FN's 17 bærekraftsmål.  Vi har et ekstra fokus på mål nr. 8, 12 og 14.

Bærekraftsmål nr. 8:  Anstendig arbeid og økonomsik vekst

 FN's bærekraftsmål nr. 8

FN’s bærekraftsmål nr. 8 handler om å «fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle».

Vi ønsker å skape gode og trygge arbeidsplasser som fremmer likestilling og skaper lokal og global økonomisk vekst. Ved å tilstrebe miljøvennlige løsninger for produksjon, emballasje og distribusjon kan vi oppnå økonomisk vekst uten at det samtidig gir økt press på miljøet.

 

 

 

 

Bærekraftsmål nr. 12: Ansvarlig forbruk og produksjon

FN's bærekraftsmål nr. 12.  

FN’s bærekraftsmål nr. 12 handler om å «sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønstre».

Stør er verdens mest utryddingstruede art ifølge WWF. Vår produksjon truer ikke villfiskbestanden da vi importerer befruktet rogn fra et landbasert anlegg i Tyskland.

 

 

 

 

 

Bærekraftsmål nr. 14: Livet i havet

FN's bærekraftsmål nr. 14.

FN's bærekraftsmål nr.14 handler om å "bevare og bruke havet og de marine ressursene på en måte som fremmer bærekraftig utvikling".

Vårt landbaserte oppdrettsanlegg forurenser ikke miljøet. Vi resirkulerer 99 % av vannet i vårt RAS-anlegg og det resterende vannet renses før det slippes ut.