Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Om Polarfisk AS

Polarfisk er Norges eneste produsent av russisk kaviar, en av verdens mest eksklusive matvarer.

Eksklusiv caviar fra diamantstør.Polarfisk har sitt landbaserte oppdrettanlegg i Bjærangen i Meløy kommune og innehar norges eneste konsesjon for oppdrett av stør med produksjon av eksklusiv russisk kaviar.

Med anleggets beliggenhet i Meløy kommune og med ubegrenset tilgang til krystallklart vann, har Polarfisk optimale rammebetingelser for produksjon av russisk kaviar av ypperste kvalitet. 

Ekte russisk kaviar produseres av rognen fra støren som lever i vårt lukkede landbaserte anlegg. Vår produksjon av kaviar og størkjøtt er bærekraftig, sikker og miljøvennlig og bidrar i til å ivareta den globale bestanden av stør.

Globalt er bestanden av stør truet da etterspørselen etter russisk kaviar er økende.

Polarfisk er nå godt i gang med produksjon og oppdrett av sterlett og russisk stør for produksjon av russisk kaviar. Resultatene av klekking og startfôring har vært svært vellykket og er bedre enn forventet.

I dag har Polarfisk omkring 24.000 stør fra 0,3 til 3,5 kilo i størrelse. Fra tre vellykkede klekkinger har vi nå en stor biomasse med sterlett og russisk stør. Fisken er aktiv, har god apetitt og god helse.

Som eneste produsent i Norge forventer vi å kunne påbegynne leveransene i løpet av vinteren 2024/2025. Produksjonen vil gradvis øke til en produksjon på inntil 10 tonn per år.